Pastor Mats

Måndagen den 20 september

Precis som igår har jag fått möta en ny krispig höstmorgon. Kylan och fukten dröjer sig kvar från nattens timmar. Plötsligt får solens strålar tillräckligt med kraft för att bryta igenom med sitt ljus och värme. Det är oerhört vackert. Jag ska utföra det jag brukar att utföra på måndagar. Skriva vecka mail, klippa gräset, ta en löprunda och åka till scouterna. Även om mina måndagar ser lika ut på ytan, blir de alltid olika. Tack vare olika situationer eller människor jag möter blir varje ny dag unik. Jag är oerhört tacksam över att få uppleva en så spännande vardag.

Matteusevangeliet kapitel 6, vers 19-21

Samla inte skatter här på jorden, där mal och mask förstör och tjuvar bryter sig in och stjäl.

Samla skatter i himlen, där varken mal eller mask förstör och inga

tjuvar bryter sig in och stjäl.

Ty där din skatt är, där kommer också ditt hjärta att vara.

• På fredag kommer ett nytt rykande färskt nummer av vår församlingstidning. Tack alla ni som har gjort detta nummer möjligt och delar ut den.
  • På söndag firar vi SKÖRDEFEST klockan 10.00. Vokalgruppen ILMA sjunger, auktion på sådant som kommer tillagas, möjlighet till att köpa med sig hem och härlig fika. Det går naturligtvis utmärkt att bidra med pengar till församlingen genom insättning utan att handla. Välkommen till en festlig söndag.

Vecka som kommer:

Måndag 17.30 Spårarscout

Måndag 18.30 Scout

Onsdag 16.00 Nudelklubben för 10-12 åringar

Onsdag 18.00 Nattvardsandakt

Onsdag 18.30 MUGG – Mariedalkyrkans Ungas Gaming Grupp

Fredag 19.00 Mariedalskyrkans Ungas årsmöte med tacos och glass

Söndag 10.00 Skördefest

Önskar er alla en välsignad vecka

Mats Polsten

pastor