Fritidsgård på Sportlovet 2018

Hurra, nu är det dags för Mariedalskyrkans fritidsgård igen!
Eftermiddagarna under vecka 8 håller vi den öppen för alla er som har sportlov. Vårt Xbox Kinect står riggat i mysrummet, pingisbordet är framme och det finns såväl sällskapsspel som pysselprylar i massor. I vårt café kan du köpa allt från en pan pizza, nudlar eller frukt till godis, läsk och glass för en billig peng. För vuxna som vill vara med finns det gratis kaffe och te. Så ta med kompisarna hit och häng med oss!

Snyggt program (pdf) att ladda hem och skriva ut !

MÅNDAG
Sportlovshäng 14:00 – 21:00
Pass 18:30 ”Var redo!” (scoutstoj)

TISDAG
Pass 14:30 Manuelas pysselhörna

ONSDAG
Pass 14:00 Laga mat med Sören

TORSDAG
Pass 15:00 Amandas teaterlekar

FREDAG
Avslutning

Passen är, av ledare planerade, aktiviteter på en eller ett par timmar, som är helt frivilliga.
Vill du inte göra annat än bara hänga hela dagen så är det också helt okej. Är du särskilt
intresserad av något pass; säg till en av ledarna så ser de till att du inte missar starten.

Frågor? Maila Kyra på ungdom@mariedalskyrkan.se.
Själva fritidsgården kostar ingenting, du måste inte ens vara medlem i MU. Bra va?!

Varmt välkommen!
Kyra, ungdomsledare