Fritidsgård på påsklovet v.15 2020

Hej!
Vi närmar oss påsklovet och fritidsgård. Utifrån vad vi har fått för riktlinjer så kommer vi inte kunna ha fritidsgård på samma sätt som vi brukar. Vi kommer istället ha fritidsgård utomhus på kyrkans baksida. Det blir planerade aktiviteter som alla åldrar kan vara med på. Vi kommer på grund av detta inte ha någon kiosk, men har man tur så kanske det bjuds på något gott. Vi kommer att ha ”öppet” mellan 15-17 Måndag till Torsdag. För oss så känns det viktigt att fortsätta våran verksamhet även om den behöver ändras på lite. Så hoppas vi ses för jag tror att vi kommer få det superkul. Har ni några frågor så är det bara att höra av sig.
Hälsningar Anna

MÅNDAG

TISDAG

ONSDAG

TORSDAG
Aktivitetspass utomhus 15:00 – 17:00

Själva fritidsgården kostar ingenting och du behöver inte vara medlem i Mariedalskyrkans Unga.
Men om du vill stötta föreningen genom att bli medlem så blir vi jätteglada!
Fråga en av ledarna så förklarar de hur det går till.

Varmt välkommen! 🙂