Pastor Mats

Måndagen den 6 december

För andra söndagen i rad hade vi glädjen att fira dophögtid. I söndags bekände Viktor och Nora sin tro, lät döpa sig och blev medlemmar i vår församling. Välkommen Viktor och Nora! Ni kommer att tillföra vår gemenskap mycket med era varma personligheter. Tack till alla som medverkade och firade denna festgudstjänst. Tack Lars Boman för att du la ner så många timmar för att fylla vår dopgrav. Personligen upplever jag stor glädje att få vara i en församling som fungerar i en tid som denna.

• Under veckan kommer regeringen förmodligen tillkännage förstärkta restriktioner. Vad detta innebär för vår församling kommer vi meddela efter torsdagens styrelsemöte. Tänk gärna och be för vår fina församlingsledning.
  • På söndag klockan 16.00 kommer vi fira en luciagudstjänst. Vi har då glädjen att inviga 11 nya spårarscouter ( lågstadie ålderna ). ILMA med Anna Lönnebo Samuelsson i spetsen kommer att glädja oss med sång. Fredax kommer att leverera ett spex och förhoppningsvis kommer ett litet luciatåg.

Psaltaren psalm 146, vers 5-9

Lycklig den som har sitt stöd i Jakobs Gud

och sätter sitt hopp till Herren, sin Gud.

Han som har gjort himmel och jord och hav

och allt vad som finns i dem,

han sviker aldrig sina löften.

Han ger de förtryckta deras rätt,

han ger de svältande bröd.

Herren befriar de fångna,

Herren öppnar blinda ögon,

Herren rätar krökta ryggar,

Herren älskar de trogna,

Herren ger främlingar skydd,

stöder faderlösa och änkor

men korsar de ondas planer.

Veckans gudstjänster:

Onsdag 18.00 Bön och bibelsamtal

Söndag 16.00 Luciagudstjänst

Önskar er alla en välsignad vecka

Mats Polsten

pastor