Pastor Mats

Måndagen den 28 november

Tänk vad man vänjer sig snabbt vid nya förutsättning. Hade någon sagt till mig för 6 månader sedan att jag skulle uppfatta dagens tankning av diesel med ett literpris strax under 24 kronor som billigt, skulle jag inte trott dem. Jag har lagt märke till flera passager i mitt liv. När jag har stått inför oroande förändringar i mitt liv och min omvärld. Då jag sedan tittar tillbaka på dessa tillfällen, har saker och ting löst sig. Det har lärt mig att dela min oro med Gud och mina vänner. Jag har vant mig vid att Guds underbara nåd ständigt går med mig, trots att jag inte förtjänar den.

Söndagens tema: Guds rike är nära

Markusevangeliet kapitel 1, vers 14-15

När Johannes hade blivit fängslad kom Jesus till Galileen och förkunnade Guds budskap

och sade: ”Tiden är inne, Guds rike är nära. Omvänd er och tro på budskapet.

• På onsdag klockan 14.00 bjuder RPG in till en fest stund i adventstid. Gospel stompers kommer att ge en konsert i vårt vackra kyrkorum. Därefter blir det servering av underbar landgångar. Varmt välkommen.
  • På söndag klockan 10.00 firar vi den andra advent med temat: Guds rike är nära. Sara Thörnquist leder. Linnea Håkansson & Markus Fiedler står för musiken. Mats Polsten predikar. Mingelfika efter gudstjänsten.
  • Efter mingelfikat på söndag bjuder församlingens styrelse in till församlingsmöte. Varmt välkommen.

Önskar er alla en välsignad vecka

Mats Polsten

pastor